Balance
programi

Specijalizirani programi psihološkog savjetovanja
osnovni su koraci u postizanju zadovoljstva
u Vašoj svakodnevici

Saznajte više

Podupiratelji

​SERIJSKI PODUZETNIK Dr. Md. SABUR KHAN

​„Ravnoteža poslovn​o​g i privatnog života odnosi se na sposobnost zaposlenika da održavaju zdravu ravnotežu između svojih radnih uloga, osobnih obaveza i obiteljskog života. Istovremeno je vrlo važno dati menadžeru / poduzetniku priliku koja mu može pomoći da ostane spreman za posao kao i njegovi zaposlenici koji bi također trebali uravnotežiti svoj život.

Ako je zaposlenik zadovoljan svojim zanimanjem, poslom i radnim mjestom, to će se pretvoriti u blagodat svake tvrtke. Ljudi obično ne vide poslovnu osobu kao onu koja uspješno upravlja i profesionalnim i osobnim životom, bez nekih kompromisa. Budući da je pozicija poduzetnika s mnogo odgovornosti, bit će teško uravnotežiti posao i privatni život.

Rezultat loše ravnoteže između posla i osobnog života ne utječe samo na zaposlenike, već utječe i na tvrtke u kojima rade. Stres zaposlenika može se povećati do razine izgaranja (burn-out), što rezultira nižom produktivnošću na poslu, većim potencijalom za zdravstvene probleme povezane sa stresom i izostanak s posla, a povezani troškovi se prenose na tvrtku. Uz sve to, zaposlenici mogu imati i loše private odnose, ali i sa suradnicima, te smanjeno zadovoljstvo poslom. Dakle, važno je održati profesionalizam.

Bez dobre suradnje nije moguće unijeti zadovoljstvo u život zaposlenika, jer ako su oni uznemireni i rade pod velikim opterećenjem neće moći dati puni doprinos svojoj tvrtki i poslovanju, što tvrtki ne donosi korist. Zadovoljstvo zaposlenika u njihovom osobnom životu i njihova sposobnost ispunjavanja osobnih obveza uvelike utječe na njihov uspjeh u radu, što uvelike koristi svakoj tvrtki. Pomaganje zaposlenicima da postignu dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života povećava zadovoljstvo radnim odnosom, povećava njihovu odanost poslodavcu i pomaže poslodavcima u postizanju dugovječnosti u karijeri.

Ravnoteža između poslovnog i privatnog života neće samo povećati produktivnost radne snage, već će povećati i zadržavanje osoblja te smanjiti troškove. Dakle, iznimno je važno uravnotežiti poslovni I privatni život, koji pomaže menadžerima / poduzetnicima da ostanu sposobni za posao i izbjegnu zdravstvene probleme ".

S mojim poštovanjem.

Dr. Md. Sabur Khan

​Drugi Potpredsjednik Udruženja sveučilišta Azije i Tihog oceana (AUAP)
Predsjednik Međunarodnog sveučilišta Daffodil (DIU) i Edukacijske mreže Daffodil (DEN)
1.000+ zaposlenih, 20.000+ studenata iz 20+ zemalja

​SVJETSKI PRIZNATI KULINARSKI ŠEF MICHAEL McDERMOTT PODRŽAVA JUNIOR KAMP IBD

​Šef Michael globalno mijenja uvid djece u prehranu kroz "Dječju mrežu kuhanja"​ ​pomažući im da se hrane zdravije.

Kao diplomirani kuhar Američkog kulinarskog instituta, Michael McDermott ​kuhao je za slavne osobe poput Jackie Onassis, Julia Child, Elizabeth Taylor i Malcoma Forbes. ​Njegova strast je educirati i osnažiti djecu i njihove obitelji o prehrani i hrani.

Osnivač je i izvršni producent Dječje mreže za kuhanje TKCN LIVE na ZABAVAN multimedijski način pristupa hrani, zdravlju i wellnessu, edukaciji. TKCN proizvodi sadržaj djeca za djecu i njihovu zajednicu.

​PREUZMITE BESPLATNO:
​DJEČJA MREŽA ZA KUHINJE – TKCN LIVE TKCN COOKBOOK for FREE!

​GRADITELJ PREDUZETNIČKOG OKRUŽENJA
MARC ORTMANS

​„HEALTHY LIVING BY IBD može transformirati živote sljedeće generacije u Europi rješavanjem pretilosti. Za razliku od svojih konkurenata, nudi cjelovito 3600 rješenje i ono koje se može održati tijekom vremena za postizanje stvarnih i trajnih rezultata “, kaže Marc. „Vjerujem u podršku poduzetncima početnicima koji mogu uspješno provesti novo razmišljanje iz teorije u praksu i koji imaju potencijal generirati mjerljiva poboljšanja u kvaliteti života. HEALTHY LIVING BY IBD već je na tom putu i uzbuđen sam što vidim kamo ide dalje. "
​​
Marc je jedan od osnivačke ekipa Globalne poduzetničke mreže, posvećene stvaranju novih radnih mjesta, poticanju inovacija i jačanju gospodarskog rasta.
Sada djeluje u više od 170 zemalja. Marc je trenutno predsjedavajući GEN UK.
Marc također razumije kako zanimljiva priča o brandu ima snagu za izgradnju povjerenja i privlačenje kupaca. Njegov rad stručnjaka za komunikaciju, obuhvaća strategiju brenda, identitet marke i kreativno predstavljanje kroz različite medije. Marc pomaže tvrtkama od poduzetnika početnika do međunarodnih brendova da rastu i ojačaju odnose sa svojim kupcima. Njegovi klijenti uključuju marke iz širokog spektra sektora, uključujući UEFA Ligu prvaka, CNN, Virgin Active, Heineken, Svjetski kup za beskućnike, Nike i BBC.

400 zadovoljnih klijenata
od početka djelovanja
95 sretnih polaznika
Junior kampa 2018
12 radionica na području
Hrvatske i Slovenije

 iva@ibd.com.hr

+385.98.329.299

1. prilaz I.L. Ribara 8, HR-51266 Selce