Balance
programi

Specijalizirani programi psihološkog savjetovanja
osnovni su koraci u postizanju zadovoljstva
u Vašoj svakodnevici

Saznajte više

Mi smo Vaš Tim

Mr. sc. Iva Brozičević Dragičević, prof. psihologije

Direktorica Healthy Living by IBD

​Današnji način života, mijenja navike, kako kod djece i mladih, tako i poslovnih ljudi. Statistike su alarmantne.

Moja profesija omogućila mi je širi uvid u probleme pacijenata, njihova očekivanja i strahove, stoga smo moj tim i ja nadogradili i prilagodili programe dobnim skupinama i ciljnim korisnicima.

Vještine i iskustva korisna su u mom svakodnevnom radu s pacijentima. Predano i temeljito radim na izgradnji odnosa sa svakim pacijentom, s potpunim povjerenjem u postizanje njihovih željenih ciljeva. Ponekad to nije bilo ni lako ni moguće, ali zbog takve vrste odnosa nastavili smo krenuti naprijed unatoč svim preprekama.

Tijekom ovog kreativnog poslovnog puta učila sam od vrsnih stručnjaka iz Hrvatske i drugih zemalja, ali najviše od svojih roditelja - primarijus Vlaste Brozičević, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatologije i primarijus mr. sc. Ivana Brozičević, dr. med. spec. internist - kardiolog, ujedno i ravnatelj Poliklinike Terme Selce. Puno sam naučila i od bliskih suradnika, moje sestre Tea Brozičević, dr. med. spec. dermatologije i venerologije, dodatno s ortopedima, neurolozima, nutricionistima, kineziolozima, fizioterapeutima, maserima, a sve u cilju da boravak naših pacijenata bude potpuno organiziran i ispunjen aktivnostima. To uključuje razne sportske aktivnosti, kulturne događaje, izlete i posjete, degustacije, izložbe, edukativne radionice i slično.

​ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE!

​Želim svoje iskustvo uključiti u nova dugoročna partnerstva i tako širenjem krugova znanja, iskustava i vještina doprinositi rješavanju problema u lokalnoj zajednici i šire.

Vjerujem da će naš doprinos pomoći u rješavanju različitih svakodnevnih problema s kojima se susreću djeca i mladi, poslovni ljudi, starije osobe i sportaši.

DOBRODOŠLI!

Preuzmite životopis

Primarius Vlasta Brozičević, ​dr. med. specijalist

​fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatologije
Voditeljica Odjela BIODEX izokinetičkog referentnog centra u Poliklinici Terme Selce
Suosnivačica i suvlasnica Poliklinike Terme Selce

​Iskustvo više od 30 godina u liječenju i rehabilitaciji poremećaja mišićno-koštanog sustava u svih dobnih skupina i vrhunskih sportaša. Liječila preko 40.000 pacijenata iz 86 država, među kojima je 120 olimpijskih i svjetskih sportskih prvaka.

Kreator DRVB Metode, jedinstvene po svojoj učinkovitosti, holističkom pristupu, detaljnoj dijagnozi, individualiziranoj terapiji, praćenju i procjeni rezultata u vlastitom sustavu bodovanja Terme Selce.

Surađuje s prestižnim međunarodnim i hrvatskim medicinsko-znanstveno-obrazovnim ustanovama i stručnjacima. Članica 14 međunarodnih stručnih organizacija među kojima članica Zdravstvenog odbora FIS-a i Hrvatskog olimpijskog odbora. Službena liječnica Hrvatskog skijaškog saveza, glavna koordinatorica i voditeljica liječničkog tima na Europskim Olimpijskim igrama mladih.

Autor i koautor više od 60 radova. Predavač i govornik na preko 120 međunarodnih događanja. Sudionik na više od 100 znanstvenih i stručnih skupova. Inicijator i autor preko 30 projekata. Organizator i suorganizator preko 100 događanja u klinici Terme Selce i lokalnoj zajednici.

Sudjelovala na 5 olimpijskih igara i raznih svjetskih sportskih prvenstava.

Dobitnica je više od 20 priznanja i nagrada.

​Primarijus mr. sc. Ivan Brozičević, ​ ​​dr. med. specijalist

​internist – kardiolog

​Iskusni liječnik i ravnatelj Poliklinike Terme Selce.

Prije toga radio na Klinici za internu medicinu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, kao asistent na kolegiju Interna medicina i klinička propaedeutika od 1974. Od 1984. do 1992., ravnatelj Thalassotherapia Crikvenica, specijalne bolnice za liječenje bolesti koje uključuju dišne organe i lokomotorni sustav. Predavač na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci iz područja putničke medicine i zdravstvenog turizma. Autor je brojnih znanstvenih radova.

Prvi predsjednik Odbora za zdravstveni turizam pri Gospodarskoj komori i Hrvatskog društva za talasoterapiju pri Hrvatskom liječničkom zboru.

Aktivni član Odbora za turističku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog kardiološkog društva. Inicijator i aktivni član Društva medicinskog turizma od 1988. godine, Grupe za zdravstveni turizam 1990. i Hrvatskog društva za zaštitu zdravlja turista 1993. Godine 1988. izabran je za prvog predsjednika Sekcije za talasoterapiju pri Hrvatskom liječničkom zboru.

​Dr. sc. Martina Linardić

​Kemijski injženjering; Dipl.ing. prehrambene tehnologije, prehrambene znanosti
Certificirani nutricionist / dijetetičar
Klinički nutricionist za poremećaje prehrane djece i adolescenata

​Prof. dr. sc. Mladen Peršić, ​dr. med. spec.

​dječje gastroenterologije

Darije Dragičević, ​dipl. ing. stroj.

​Asistent za IT i tehnologije

Karlo

​Junior asistent

Domagoj

​Kineziolog
400 zadovoljnih klijenata
od početka djelovanja
95 sretnih polaznika
Junior kampa 2018
12 radionica na području
Hrvatske i Slovenije

 iva@ibd.com.hr

+385.98.329.299

1. prilaz I.L. Ribara 8, HR-51266 Selce